SPAren enpresa baten fitxa
Bezero-enpresa baten fitxa «Enpresak» pantailatik irekitzen da, Kudeaketa ikuspegian “Editatu” sakatuta. Goian izena, egoera eta semaforoa ditu, “Sartu enpresan” botoia eta «Gehiago»; azpian, bost datu nagusi eta sei fitxa.
1. Egoera eta datu nagusiak
Izenaren ondoan enpresa “Aktiboa” ala “Desaktibatua” den agertzen da, eta bere semaforoa: “Gorria”, “Anbarra”, “Berdea” edo “Alta abian”. Datu nagusiak «Teknikariak», «Langileak», «Plana», «Azken jarduera» eta «Hitzarmena» dira (bere egoera, edo “Hitzarmenik gabe”). “Sartu enpresan” botoiak enpresa irekitzen du bertan lan egiteko, eta enpresa desaktibatuta badago ez dago erabilgarri.
2. «Laburpena» eta «Datuak»
«Laburpena» fitxak enpresak kolore hori zergatik duen zerrendatzen du, «Enpresak» pantailako semaforoaren kontu berarekin; arrazoi bat sakatzean enpresa konpontzen den pantailan irekitzen da. «Datuak» fitxak izena, IFZ, CNAE, tamaina, harremanetarako posta eta plana erakusten ditu; “Editatu datuak” botoiak alboko panel bat irekitzen du aldatzeko. Panela gorde gabeko aldaketekin ixten baduzu, baztertu aurretik galdetzen du.
3. «Administratzailea» eta «Teknikariak»
«Administratzailea» fitxak enpresa nork administratzen duen eta kontua aktibatu duen erakusten du (“Aktibatzeko zain”, “Gonbidapena iraungita” edo “Kontua aktibatuta”); “Birbidali gonbidapena” botoiak posta berriz bidaltzen du. Enpresak administratzailerik ez badu, hemen gonbidatzen da. «Teknikariak» fitxan nork eramaten duen ikusten duzu, eta “Esleitu teknikariak” botoiak zure taldearen zerrenda duen panel bat irekitzen du, markatzeko edo desmarkatzeko.
4. «Hitzarmena», «Sarbideak» eta «Gehiago»
«Hitzarmena» enpresa honekin dagoen zerbitzu-kontratua da: idatzi, sinatzera bidali, aldatu eta amaitutzat eman egiten da. «Sarbideak» fitxak enpresan kide izan gabe sartu direnak zerrendatzen ditu (SPAren administrazioa, SPAren teknikariak eta plataformaren administrazioa), data eta orduarekin. «Gehiago» menuan “Editatu datuak”, “Esleitu teknikariak” eta “Desaktibatu enpresa” daude; azken horrek berrespena eskatzen du: enpresak zure planaren mugan zenbatzeari uzten dio, ez da daturik ezabatzen eta “Berriz aktibatu enpresa” aukerarekin berriz aktibatu daiteke.