Nire taldea

«Taldea» aplikaziora sartzen diren erabiltzaileen zerrenda da: hemen gonbidatzen dituzu, rola eta osasun-datuetarako sarbidea ematen dizkiezu, eta desaktibatzen dituzu. Aplikaziora sartzen ez diren langileriako pertsonak «Langileria» atalean daude.

1. Zifrak eta taula

Lau txartel: «Kide Guztiak», «Aktiboak», «Zain» (oraindik kontua aktibatu ez duten gonbidatuak) eta «Ez-aktiboak». Demoan 3 kide aktibo daude.

Taulak «Izena», «Posta», «Kargua», «Rola», «Egoera» eta «Ekintzak» zutabeak ditu. Rolak Administratzailea erakusten du enpresa administratzen duenarentzat eta Erabiltzailea gainerakoentzat (irakurlea edo editorea). Egoera Aktiboa berdez, Aktibatzeko zain edo Ez-aktiboa da; MFA aktibatuta edo Blokeatuta ere ager daiteke.

2. Norbait gonbidatu

Sakatu «Kidea Gonbidatu». “Kide Berria Gonbidatu” leihoan derrigorrezkoak dira “Izena”, “Abizenak”, “Helbide elektronikoa” eta “Rola”: “Irakurlea” kontsultatu bakarrik egiten du, “Editorea” datuak erregistratu eta aldatzen ditu eta “Administratzailea” pertsonak eta konfigurazioa ere kudeatzen ditu. Utzi “Gonbidapen emaila bidali” markatuta eta sakatu “Gonbidapena Bidali”: pertsonak kontua aktibatzeko mezu bat jasotzen du eta Zain gisa agertzen da aktibatu arte.

3. Rola, osasun-sarbidea aldatu edo desaktibatu

«Ekintzak» zutabean, arkatzak fitxa irekitzen du datuak editatzeko eta ezkutuak “Rolak editatu” atalera eramaten du. Fitxa berean, “Osasunaren zaintzarako sarbidea” aukerak erabakitzen du nork ikusten dituen historia klinikoak: laneko medikua (sarbide osoa), laneko erizaintza (irakurtzea eta idaztea), datu agregatuak soilik (historia klinikorik gabe) edo osasun-datuetarako sarbiderik ez; aldaketa bakoitza erregistratuta geratzen da.

Ikono gorriak kontua desaktibatzen du, eta orduan ezin da sartu; berriro aktiba daiteke. Zain dagoen gonbidapen bat berriro bidali edo bertan behera utz daiteke, eta blokeatutako kontu bat desblokeatu.

4. Nork zer ikusten duen

«Kidea Gonbidatu» botoiak edizio-baimena behar du. Errenkada bakoitzeko ikonoak kudea ditzakezun erabiltzaileetan bakarrik agertzen dira: zu zeu eta, enpresako administratzailea bazara, zure enpresako gainerako erabiltzaileak. Zure rolak Pertsonak eta prestakuntza modulua ez badu, “Modulu hau desaktibatuta dago” ikusten duzu.